12e Lions Huiskamer Filmfestival

11 feb 2017

Binnenstad van Hattem
18:00 uur
€ 18,00 per persoon

Social media

Voor de twaalfde achtereenvolgende keer vindt op zaterdag 11 februari aanstaande in verschillende huiskamers in de Hattemse binnenstad het jaarlijkse Huiskamer Filmfestival plaats. De Lions Club Hattem organiseert dit festival ieder jaar met veel plezier, het is één van de activiteiten waarmee ze geld inzamelen om sociale of culturele projecten (mede) mogelijk te maken. Dit jaar gaat de opbrengst naar het recent opgerichte Cultuurfonds Hattem.

Het Cultuurfonds stelt zich ten doel middelen te verwerven om deze ter beschikking te stellen aan cultuur en natuur bevorderende, alsmede samenlevingsverbindende ideeën, projecten en initiatieven, die de stad Hattem extra aantrekkelijk maken om er te wonen, te werken en te recreëren. Eén en ander, voor zover van de overheid en/of andere instanties redelijkerwijze niet verwacht mag worden, dat zij daarvoor financiële middelen ter beschikking stellen.

Het Huiskamer Filmfestival kenmerkt zich door zijn ongedwongen gezellige sfeer. De films en de huiskamers waar de films vertoond worden blijven zoals altijd tot het laatste moment een verrassing voor de deelnemers.

Na afloop krijgen de bezoekers een drankje aangeboden bij ‘Banka’ aan de Markt in de Hattemse binnenstad waar gezellig nagepraat kan worden.

Ook dit jaar zullen weer alle emoties voorbij komen bij het zien van de films. De filmcommissie van de Lions Club Hattem is er weer in geslaagd twee prachtige films te selecteren die maatschappelijke thema’s koppelen aan ontroerende ervaringen van gewone mensen. Indrukwekkend geacteerd en goed voor meer dan een lach en een traan.

Het festival biedt bezoekers een uitgelezen mogelijkheid elkaar op een ongedwongen wijze te ontmoeten en iets leuks te ervaren.

Twee uitgelezen films, een glaasje wijn met een hapje in de pauze en na afloop nog een drankje bij ‘Banka’. En dat voor de 'all in' prijs van 18,00 euro per persoon!

Het huiskamerfilmfestival wordt mede mogelijk door bijdragen van Albert Heijn, Delisalm, Tandartsencentrum Hattem, Notariaat Hattem, Stein Advocaten Zwolle, Bloem Vinotheken, Formido Hattemm De Dijkpoorter en Caterconcept.

De kaartverkoop gaat via leden van de Lions Club Hattem of door een e-mail aan lionsfilmfestival@live.nl.


Locatie: Verschillende huiskamers in de binnenstad van Hattem

laden kaart...
rabobank    triada