10de Chocoladefestival

14 okt 2017

Geen adres opgegeven
11:00 - 17:00 uur
Gratis

Social media

Het vestingstadje Hattem staat zaterdag 14 oktober 2017 voor de 10de keer geheel in het teken van het Chocoladefestival. Een groots evenement rond de tongstrelende lekkernij in alle denkbare variaties. Proeven, beleven en volop genieten van een wereld aan heerlijkheden, kunst en demonstraties in het aloude stadscentrum. Oog in oog met chocolatiers, kunstenaars, omroepers en Droste meisjes. Onder andere Arthur Tuytel, oud winnaar van de Dutch Pastry Award, staat te demonstreren. De Ridderstraat pakt groots uit met veel kinderactiviteiten.

In oktober 2001 organiseerde de Hattemer chocolatier Adri Ras het eerste chocoladefestival in en rond zijn eigen atelier, in de luwte van de statige stadspoort.

Een festival dat in korte tijd uitgroeide tot het grootste van ons land.  Ras organiseert samen met de nieuwe eigenaar van A3 Jeroen Kikkert en in nauwe samenwerking met Rond Uit Hattem en tal van (inter)nationale chocolatiers en kunstenaars, het festival voor de tiende keer. Dit keer met het grootste aantal deelnemers ooit.

Het Chocoladefestival is op zaterdag 14 oktober 2017 tussen 11.00 en 17.00 uur in de binnenstad van Hattem en is gratis toegankelijk.

Actuele informatie is te vinden op www.chocoladefestival.nl, op facebookpagina 'Chocoladefestival Hattem' en via twitter @ChocolaHattem.

Het Chocolade Festival wordt mede mogelijk gemaakt door de bijdrage van de Lions

Foto's

rabobank    triada