Primavera – Lentemarkt

15 apr 2017

Binnenstad van Hattem
11:00 - 17:00 uur
-

Social media

Rond Uit Hattem nodigt u van harte uit op de Primavera Lentemarkt, zaterdag 15 april van 11.00 tot 17.00 uur. Naast een Bloemen, decoratie – en smaakmarkt zijn er ook veel muziekoptredens en activiteiten voor kinderen.

Bloemen & decoratiemarkt

U kunt op de Lentemarkt vrolijke voorjaarsbloeiers en gezellige plantenbakjes kopen, maar u kunt hier ook terecht voor tuinmeubels, tuinboeken, bloemstukjes, biologische kruiden, tuinbeelden en tuinadvies. Ook zijn er diverse kramen met inspirerende accessoires en decoratie voor binnen & buiten!

Smaakmarkt

Kom genieten van de heerlijke hapjes en drankjes op de Smaakmarkt. Wat dacht u van een wijnproeverij, gezonde streekproducten, een lekker stukje worst of kaas? De zoete smulpapen komen hier ook aan hun trekken bij de poffertjes, ijs, suikerspinnen, ambachtelijke lekkernijen, en nog veel meer zoetigheid.

Activiteiten voor kinderen

Er zijn verschillende kinderworkshops zoals o.a. bloemschikken, een bloempotje schilderen en hierin zaadjes poten, een mooie hanger maken voor aan een ketting of een poppetje maken. Stichting Kinderboerderij Hattem zorgt ervoor dat kinderen konijntjes, cavia’s en schaapjes kunnen aaien.

Interesse in deelname?

Indien u interesse heeft om deel te nemen met een kraam aan de Primavera Lentemarkt, dan kunt u dit inschrijfformulier invullen en naar ons terugsturen.

Heeft u geen kraam nodig, maar wilt u een grondplek, neem dan even contact met ons op. Wilt u een workshop of demonstratie geven, laat het ons dan ook even weten.

Muziek op de markt
11.00 Popkoor HoorHaar
12.00 Nenoni
13.00 Mulderssingers
14.00 Popkoor WatZUP
15.00 Jan Doedels
16.00 Popkoor WatZUP
17.00 Popkoor Peppersweet

Muziek door de straten
12.30 Popkoor HoorHaar
15.00 Nenoni
15.00 Mulderssingers
16.00 Popkoor Peppersweet

Graag tot ziens op zaterdag 15 april in Hattem!

Foto's

laden kaart...
rabobank    triada