• klik op de flyer


  • klik op de flyer


Primavera – Lentemarkt

15 apr 2017

Binnenstad van Hattem
11:00 - 17:00 uur
-

Social media

Rond Uit Hattem nodigt u van harte uit op de Primavera Lentemarkt, zaterdag 15 april van 11.00 tot 17.00 uur. Naast een Bloemen, decoratie – en smaakmarkt zijn er ook veel muziekoptredens en activiteiten voor kinderen.

Bloemen & decoratiemarkt

U kunt op de Lentemarkt vrolijke voorjaarsbloeiers en gezellige plantenbakjes kopen, maar u kunt hier ook terecht voor tuinmeubels, tuinboeken, bloemstukjes, biologische kruiden, tuinbeelden en tuinadvies. Ook zijn er diverse kramen met inspirerende accessoires en decoratie voor binnen & buiten!

Smaakmarkt

Kom genieten van de heerlijke hapjes en drankjes op de Smaakmarkt. Wat dacht u van een wijnproeverij, gezonde streekproducten, een lekker stukje worst of kaas? De zoete smulpapen komen hier ook aan hun trekken bij de poffertjes, ijs,  ambachtelijke lekkernijen, en nog veel meer zoetigheid.

Activiteiten voor kinderen

Er zijn verschillende kinderworkshops zoals o.a. bloemschikken, een bloempotje schilderen en hierin zaadjes poten, een mooie hanger maken voor aan een ketting of een poppetje maken. Stichting Kinderboerderij Hattem zorgt ervoor dat kinderen konijntjes, cavia’s en schaapjes kunnen aaien. Dit jaar is er ook een grote bungee trampoline, rijdt er een leuk treintje door de winkelstraten, en Clown Ziezo komt ook weer met zijn grappige goocheltrucjes.

Interesse in deelname?

Indien u interesse heeft om deel te nemen met een kraam aan de Primavera Lentemarkt, dan kunt u dit inschrijfformulier invullen en naar ons terugsturen.

Heeft u geen kraam nodig, maar wilt u een grondplek, neem dan even contact met ons op. Wilt u een workshop of demonstratie geven, laat het ons dan ook even weten.

Muziek op de markt
11.00 Popkoor HoorHaar
12.00 Nenoni
13.00 Mulderssingers
14.00 Popkoor WatZUP
15.00 Jan Doedels
16.00 Popkoor WatZUP
17.00 Popkoor Peppersweet

Muziek door de straten
12.30 Popkoor HoorHaar
15.00 Nenoni
15.00 Mulderssingers
16.00 Popkoor Peppersweet

Startschot voor de bouw van de Kooi van Wassenaar
Om 14.00 geeft wethouder toerisme Doret Tigchelaar het startschot voor de bouw van de Kooi van Wassenaar op de Markt.De kooi van Wassenaar moet volgend jaar tijdens het Dikke Tinne Festival gereed zijn. Na het historische festival wordt de kooi geplaatst op het Tinneplein als tastbare herinnering uit het verleden en nieuwe toeristische trekpleister van Hattem. Zie voor meer informatie over de kooi van Wassenaar

Dit jaar komt er ook een groep met nostalgische kinder- en poppenwagens naar Hatten, u komt ze vast wel tegen in de straten.

Graag tot ziens op zaterdag 15 april in Hattem!

 www.youtube.com/watch?v=s_Y5m7ExDNs

 

Foto's

laden kaart...
rabobank    triada