De Langste Dag van Hattem, Hattem Onderneemt & Hanze Shantykoren Festival

24 jun 2017

Binnenstad van Hattem
08:00 - 20:00 uur
-

Social media

De Langste Dag van Hattem
Hattem Onderneemt & Hanze Shantykoren Festival

Zaterdag 24 juni van 8.00 uur tot 20.00 uur
Winkels van 8.00 tot  17.00 uur 
Kramen van 11.00 tot 17.00 uur
Muziek op de markt tot 20.00 uur!

Op zaterdag 24 juni kunnen bezoekers de hele dag genieten van spectaculaire aanbiedingen en leuke acties. In de winkelstraten zijn kraampjes waar men van alles kan kopen, er zijn gezellige muziek optredens en andere activiteiten. Dit jaar is weer het Hanze Shantykoren Festival!

Vanaf 12.00 uur gaan acht koren op vier verschillende podia in de binnenstad optreden. Om  17.00 uur vindt er een samenzang plaats van alle deelnemende koren op de markt.

Hattem Onderneemt
Naast de winkeliers gaan ook Hattemse bedrijven zich weer prominent presenteren tijdens de Langste Dag van Hattem. Verschillende grote en kleine ondernemingen uit Hattem zullen op een speciale plek -rondom de grote kerk-  laten zien wat zij doen en/of welke producten zij zoal produceren.  Een geweldige kans om eens kennis te maken met bedrijven waarvan men de naam misschien wel kent, maar waarvan soms onbekend is wat zij doen. 

Interesse in deelname met een kraam?
Indien u interesse heeft om deel te nemen met een kraam aan de Langste Dag, of aan Hattem Onderneemt dan kunt u dit laten weten via info@ronduithattem.nl

Muziek Programma
10.00              Popkoor WatZUP
12.00-17.00    Hanze Shantykoren festival op 4 podia
17.00              Samenzang van alle koren
18.00              Muziekvereniging Ontwaakt
19.00              Hattem’s got talent

Kandidaten gezocht voor Hattem's Got Talent 
Vijf leerlingen van groep 8; Abbey, Yasmine, Melanie, Solène en Demy hadden een heel leuk idee! Samen met deze 5 meiden organiseert Rond Uit Hattem een leuke talentenjacht: Hattem’s Got Talent. Het maakt niet uit wat je goed kunt, als je maar ergens een buitengewoon talent voor hebt. Zingen, dansen, goochelen, balkunsten, noem het maar op. Voor Hattem’s Got Talent 2017 zoeken we nog kandidaten. Ben jij tussen de 6 en 12 jaar en heb jij een uniek talent dat je aan heel Hattem wil laten zien? Geef je dan nu op via info@ronduithattem.nl.

Graag tot ziens op zaterdag 24 juni in Hattem!

Foto's

laden kaart...
rabobank    triada