Muziek, Borrels & Bites (georganiseerd door de CMH)

07 jul 2017

Kerkplein Hattem
20:00 - 22:00 uur
-

Social media

Ben je op vakantie weleens bij een gezellig dorpsfeest geweest met muziek en lekker eten en drinken? Dat kan ook in ons stadje Hattem.
Hattem krijgt op vrijdag 7 juli avondvullend muziekprogramma en is dan weer een mooi evenement rijker. We starten om 20.30 uur met het jeugdorkest dat afwisselt met het percussie-ensemble en sluiten rond 21.30 uur af met het A-orkest. De stukken die het CMH Percussion Ensemble speelt is o.a. De fabriek (van de gelijknamige serie)
De Bestemming van Marco Borsato en
Esther van Rogier van Otterloo. Zij spelen afwisselend met het jeugdorkest vanaf 20.30 uur. Zij spelen o.a. War (Kensington), Calm after the Storm (Common Linets), Daar gaat ze (Clouseau), Hoe (Nielson en Miss Mont...real), Mag ik dan bij jou (Claudia de Breij), Slow Down (Douwe Bob). Tussen het A-orkest door treed er een bandje op uit Zwolle en heet Blue District. De band bestaat op deze avond uit: Yoanique Hillen, zang, Leon Blokzijl, drums & zang, Remco Ledder, bas en Jasper van der Deen, toetsen & zang.
www.facebook.com/bluedistrictband Het A-orkest maakt er een Hollandse muziekavond van met meezingers zoals Rood en Ik leef niet meer voor jou! van Marco Borsato, De Zee van Trijntje Oosterhuis, een medley van Ramses Shaffy met o.a. We zullen doorgaan. Ook wordt de Nederlandse Potpourri gespeeld met nummers zoals Kronenburger Park, Stiekem gedanst, Ik tel tot 3, de Avond, Bona Sera, Als de Morgen is gekomen, Rosanna en Smoorverliefd.
https://youtu.be/3dxRPnB614c De avond wordt gepresenteerd door Jeroen van der Meer uit Zwolle. De Hattemer horeca verzorgen de borrels & bites. De volgende ondernemers zullen bij het evenement present zijn: Banka, Het Wapen van Hattem, ' t Zilveren Schaap, Soul Sisters, De Leckernij en is er nog wat te winnen van Henri Bloem en Tutti Gelatti met gekkigheid en jolijt.
Een evenement waar je bij wilt zijn!

Voor nadere informatie: (www.cmhattem.nl)

laden kaart...
rabobank    triada