Vadesto - klim criterium bij Burgermeester Honcooplaan e.o.

15 aug 2017

Klimrit Vadesto outdoor adventure
17:30 - 20:00 uur
-

Social media

Dinsdag 15 augustus wordt weer de jaarlijkse Vadesto-Klimrit voor wielrenners gehouden met het startpunt op de Burgemeester Honcooplaan. Door de zware hellingen in het parcours is dit een unieke wielerwedstrijd voor ons overwegend vlakke land. De deelnemers komen vanuit het hele land om op dit zware parcours de strijd aan te gaan met andere wielrenners.

De start van de jeugd van 8 en 9 jaar en de categorie van 11 en 12 jaar is om 17:30 uur en de C-rijders (12 t/m 15 jaar) starten om 18:00 uur. Natuurlijk alles onder aanmoediging van hun supporters.

De snelle renners, de A- en B-rijders, starten om resp.19:00 en 19:01 uur.

Inschrijving staat voor iedereen open met een licentie. De uitslag telt mee voor de zomeravond-competitie van de gezamenlijke wielerclubs uit de grotere regio.

Bezoekers en supporters worden ook dit jaar verzocht zoveel mogelijk per fiets te komen i.v.m. de beperkte parkeerruimte direct bij het parcours.

Organisator is Vadesto Outdoor Adventure te Hattem i.s.m. wielerclubs uit de regio. De uitslagen komen te staan op www.zomeravondcompetitie.info/uitslagen/.

laden kaart...
rabobank    triada