Tennisclub Hattem opent seizoen met Open Dag

17 apr 2017

Tennisclub Hattem_5743
11:00 - 15:00 uur
-

Social media

Tennisclub Hattem opent het nieuwe tennisseizoen op Tweede Paasdag met een grote Open Dag voor zowel leden als niet-leden. Op sportpark de Konijnenberg worden tussen 11.00 en 15.00 uur allerlei activiteiten voor jong en oud georganiseerd, beginnend om 11.00 uur met een ‘Maak kennis met tennis’ voor de jeugd.

Tot 13.00 uur kunnen de jeugdige bezoekers meedoen aan speloefeningen en korte wedstrijden onder leiding van de drie vaste trainers van de TCH. Aanmelden vooraf is mogelijk bij Kay Beukers via het mailadres kay@wannatennis.nl.

Wie niet over een racket beschikt kan er één lenen van de club. Het verzoek is wel om zelf tennisschoenen of sportschoenen zonder noppen mee te nemen naar het sportpark.

Ook buurtsportcoach Jesse Terpstra is betrokken bij de Open Dag. Hij is vorig jaar in de gemeente Hattem aangesteld om het (meer gaan) sporten en bewegen te stimuleren. Jesse werkt daarbij waar mogelijk samen met scholen en sportclubs. In de week voorafgaand aan Tweede Paasdag worden in Hattem nog verschillende andere tennisactiviteiten georganiseerd gelinkt aan het project Jongeren Op Gezond Gewicht.

Informatie: Kay Beukers, kay@wannatennis.nl

Locatie: Tennispark De Konijnenberg, Astraweg 7, 8051 CJ Hattem, 038-4441598.

laden kaart...
rabobank    triada