Stiltewandeling met poëzie en muziek

08 apr 2017

Landgoed Hezenberg
14:00 - 16:30 uur
Gratis

Social media

In Hattem wordt onderweg naar Pasen opnieuw een Stiltewandeling gehouden. Dit keer niet op de avond, zoals in voorgaande jaren, maar op de middag.

De Stiltewandeling op zaterdag 8 april start om 14.00 uur in de prachtige Kapel van pastoraal centrum De Hezenberg met onder meer een poëtisch-muzikale bijdrage van Hans Lambrechts en musicus Harm Jansen. Jansen zal tevens, zittend achter het kleine orgel in de Kapel, een muzikaal intermezzo verzorgen.

Van ca 14.30 tot 16.15 uur wordt een wandeling gemaakt door het mooie uiterwaardengebied langs de IJssel met onderweg enkele stops waarop gedichten of inspirerende teksten worden voorgedragen. De inspirerende teksten worden ingebracht door dominee Wim Hortensius. "De Stiltewandeling is een mooie gelegenheid om de drukte van alledag even te parkeren en na te denken over jezelf, mensen van wie je houdt, zingevingsvragen en/of de plek van God in jouw leven", licht Hans Lambrechts toe.

Parkeren: Deelnemers uit Hattem of directe omgeving wordt gevraagd zoveel mogelijk lopend of op de fiets te komen. Wie verder weg woont kan zijn auto op de grote parkeerplaats van pastoraal centrum De Hezenberg parkeren. De wandeling start en eindigt ook nabij deze parkeerplaats.

Wie slecht ter been is kan desgewenst alleen het openingsprogramma in De Kapel bijwonen. Wie niet mee kan lopen maar op de fiets komt kan naar de tussenstoppunten fietsen.

Opgave vooraf wordt op prijs gesteld en is mogelijk via het mailadres Leerhuis@kpnmail.nl Het adres van De Hezenberg is Hezenberg 6 in Hattem. Meelopen is gratis. Wie op het laatste moment denkt 'ik wil ook nog graag meewandelen' is ook nog welkom.

Locatie: Kapel De Hezenberg en de Hoenwaard

Kosten: gratis

Opgave bij: leerhuis@kpnmail.nl

laden kaart...
rabobank    triada