Nederlands Bakkerijmuseum

Address

Kerkhofstraat 13
8051 GG Hattem
Bezoek website
www.bakkerijmuseum.nl

Social media

Het leukste Bakkerijmuseum van Nederland

Het Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem is met drie panden en een tunnel onder de straat, het grootste en meest veelzijdige Bakkerijmuseum van ons land.

In dit belevingsmuseum, geschikt voor jong en oud, loopt u door de geschiedenis van brood en banket. Ga terug in de tijd bij de bakdemonstraties in de traditionele takkenbossenoven of neem een kijkje achter de schermen in onze moderne bakkerij.

Kinderen

Iedere zaterdag en elke dag tijdens de schoolvakanties kunnen kinderen zelf aan de slag.

Bakactiviteiten, een spannende speurtocht en vrolijke familievoorstellingen in het museumtheater zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke dag! Een verjaarsfeestje bij ons vieren kan ook, op woensdagmiddag en zaterdag.

Groepen

Voor groepen hebben wij verschillende arrangementen; ‘Samen Bakken’ en de bakdemonstratie ‘Symboliek in Brood’ zijn goed te combineren met onze horecamogelijkheden, zoals een kopje koffie met iets lekkers uit eigen bakkerij of een bijzondere lunch.

De Gelagkamer

Ook de individuele bezoeker wordt niet vergeten. Wij serveren een kopje koffie of thee met brood en banket van onze bakker in de sfeervolle Gelagkamer.

Winkel

In de bijzondere museumwinkel kunt u terecht voor een leuk souvenir, brood en banket, een aandenken voor thuis of presentjes die nèt even anders zijn.

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

In de schoolvakanties en op maandag van 13.00 tot 17.00 uur.

Wij zijn gesloten op zondag, Koningsdag, Eerste Paasdag, Eerste Pinksterdag, Eerste Kerstdag en oud-en nieuwjaarsdag.

laden kaart...
rabobank    triada