Hannes Minnaar speelt de Goldberg variaties in Hattem

Op 23 februari treedt om 20.15 uur bij de Kunstkring Hattem in de Marke Hannes Minnaar op met de complete Goldbergvariaties van J.S. Bach.

Voor belangstellenden zijn kaarten in de voorverkoop verkrijgbaar bij de Bruna, Kerkstraat 35, te Hattem, tel: 038 444 1292 of ‘s avonds aan de zaal. 

Volwassenen betalen € 20,00 en jongeren tot 18 jaar en studenten slechts € 5,00. Kijkt U voor verdere informatie over programmering, kaarten en abonnementen op onze website www.kunstkringhattem.nl

Hannes Minnaar is een van Nederlands meest succesvolle pianisten. Hij sloot zijn studie bij Jan Wijn aan het Conservatorium van Amsterdam af met een 10 en onderscheiding en volgde daarna lessen bij onder anderen Willem Brons, Menahem Pressler en Ferenc Rados. Tegelijkertijd studeerde hij orgel bij Jacques van Oortmerssen.

Als prijswinnaar van de internationale concoursen in Genève (Concours de Genève, tweede prijs, 2008) en Brussel (Koningin Elisabeth Wedstrijd, derde prijs, 2010) wist hij internationaal de aandacht op zich te vestigen. De Borletti-Buitoni Trust kende hem in 2011 een van hun prestigieuze beurzen toe. 
In de herfst van 2016 ontving Minnaar bovendien de Nederlandse Muziekprijs, de hoogste onderscheiding die door het Fonds Podiumkunsten, namens de minister van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap, aan jonge getalenteerde musici wordt toegekend. In seizoen 2018-19 maakt Minnaar zijn debuut in de serie Meesterpianisten in Het Concertgebouw. 

Reserveer tijdig! Kom op tijd aan de zaal want het aantal kaarten is beperkt.
Locatie: MFC de Marke.

23 feb 2019

Multifunctioneel centrum "De Marke"
20:15 - 22:15 uur
-

Social media

rabobank    triada