Logeren in Hattem

Address

Markt 10
8051 EZ Hattem
Bezoek website
www.logereninhattem.nl

Social media

Welkom bij Logeren in Hattem!

Logeren in Hattem doe je boven ’t Zilveren Schaap, midden in het centrum van Hattem. In alle rust Hanzestad Hattem bekijken, op de fiets de Veluwe verkennen, of in de buurt van Zwolle op zoek naar een uitvalsbasis voor een korte periode? Van harte welkom bij ‘Logeren in Hattem’!

Vroeger waren de meeste logies en pensions rondom de markt gesitueerd en logeren in Hattem zet deze traditie voort. De volledige verdieping van het 18e eeuwse monumentale pand is ingericht als comfortabel, licht en ruim appartement, dat te bereiken is via twee trappen. Een grote slaapkamer met luxe box spring bevindt zich aan de rustige achterzijde van het pand. Vanuit de woonkamer aan de voorkant kijkt u midden op het plein voor de kerk dat in de zomer vol staat met terrassen. Een prima ingerichte keuken en goede sanitaire voorzieningen maken het appartement compleet.

Het appartement biedt plaats aan twee personen, maar kan desgewenst uitgebreid worden tot maximaal vier. Kijk voor meer informatie en beschikbaarheid op onze website of bel ons. Je kunt ook langskomen bij ’t Zilveren Schaap.

Logeren in Hattem doe je boven ’t Zilveren Schaap!

Website: www.logereninhattem.nl

Telefoonnr: 038-8519463

Mail: info@logereninhattem.nl

laden kaart...
rabobank    triada