B&B De Heidehoeve

Address

Engelandsweg 12
8091 BB Wezep
Bezoek website
www.heidehoevewezep.nl

Social media

B&B De Heidehoeve tussen Hattem en Elburg

Ervaar  op slechts 10 minuten afstand van het centrum van Hattem de gezelligheid rondom deze Veluwse boerderij uit ca. 1890. Gelegen tussen de prachtige stadjes Hattem en Elburg biedt De Heidehoeve je twee ruime B&B appartementen. De Barn met woonkamer met open haard, keuken en twee slaapkamers en De Riek met woonkamer, slaapkamer en kitchenette kast. Vanzelfsprekend heeft ieder appartement een eigen entree, douche en toilet, terras en parkeerplaats. Het ontbijt is werkelijk fantastisch! Warme broodjes, verse eitjes, diverse vleeswaren, kaassoorten, zoet beleg, fruit, sap, melk, yoghurt, etc. Het wordt gebracht in het appartement en de afwas wordt ook weer opgehaald. Heerlijk toch? Voor echte vroege vogels maakt de gastvrouw graag een BreakfastBox met een speciaal vroegontbijt. Iets te vieren? Laat het weten, ze houden er zeker rekening mee!

Met ruim 1,2 ha. is er altijd een zon- of schaduwplekje te om eindelijk eens dat boek uit te lezen. Want straks stap je op de fiets voor een van die prachtige tochten door de bossen en over de heidevelden. Wist je dat de omgeving van Hattem bovendien de Waterrijke Veluwe wordt genoemd? Naast bos en heide is er dus veel meer te beleven. Heerlijk relaxen of tijdens een zakelijk bezoek werken; B&B De Heidehoeve beschikt over een uitstekende GRATIS Wifi verbinding. Ook kinderen vermaken zich er prima in de uitgebreide speeltuin of bij het helpen de pony's/konijnen/kippen voeren.

De Heidehoeve is sfeervol, landelijk, zeer ruim en toch voorzien van alle comfort en dichtbij alle voorzieningen; bijv. overdekt subtropisch zwembad (tegen betaling) bereikbaar via speciaal wandelpad (ca. 700 mtr.). Ideaal voor wandelaars: openbaar vervoer vind je op slechts 800 mtr. Samen een paar dagen weg, een zakelijke overnachting of een uitje met de kinderen; je bent bij B&B De Heidehoeve het hele jaar door op het juiste adres!   

www.heidehoevewezep.nl

laden kaart...
rabobank    triada