Hezenberg, christelijk centrum voor GGZ

Address

Hezenberg 6
8051 CB Hattem
Bezoek website
www.hezenberg.nl

Social media

Hezenberg, christelijk centrum voor GGZ, pastoraat en retraite

Het doel van de Hezenberg is om verandering te creëren in de levens van mensen. Of het nu gaat om herstelgasten, pastorale gasten of retraitegasten. Wij helpen dagelijks om duurzame veranderingen in de persoonlijke leven en omstandigheden van onze gasten te realiseren. Wij doen dit met behulp van GGZ-behandelingen, pastorale hulpverlening en retraite, gebaseerd op onze christelijke identiteit en wetenschappelijke inzichten. Wat ons verbindt is dat we met elkaar op weg zijn, in hoopvol vertrouwen en het geloof dat er verandering mogelijk is.

Retraite

Juist als je een druk leven hebt, wil je graag zo nu en dan even helemaal tot rust komen. Tijd nemen voor belangrijke zaken, in plaats van geleefd te worden door je agenda. Thuis komt dat er haast niet van. Je zou eens kunnen kiezen voor een retraite.

Op adem komen

Al zo lang Pastoraal centrum de Hezenberg bestaat, gaan mensen er op retraite. Zoeken ze een aantal dagen ruimte en tijd voor verstilling en bezinning. Met zijn rijke historie en prachtige ligging is het historische landgoed de Hezenberg een oase van rust en ruimte. Een weldadig oord, waar reeds velen geestelijke groei, medemenselijkheid, spiritualiteit en solidariteit met Gods schepping ervoeren.

Retraite op de Hezenberg

De Hezenberg biedt mensen die zoeken naar bezinning, groei en verdieping de gelegenheid als retraitegast op het landgoed te verblijven. Alle retraitegasten worden uitgenodigd deel te nemen aan het ochtend- en avondgebed in de Kapel, maar niets moet. Verder vult u uw retraite helemaal naar eigen inzicht in, afhankelijk van het doel waarmee u naar de Hezenberg komt. Sommige gasten blijven veel op hun kamer, om te lezen, studeren of mediteren, anderen trekken erop uit en gaan bijvoorbeeld wandelen of fietsen.

Aanmelden

U kunt zich telefonisch aanmelden 038-4445251 of via de website www.hezenberg.nl.

laden kaart...
rabobank    triada