Camperplaats - IJsseldelta Marina

Address

Geldersedijk 20
8051 ER Hattem
Bezoek website
www.ijsseldeltamarina.nl

Social media

IJsseldelta Marina Hattem is prachtig gelegen in een uiterwaard van de IJssel en vastgeplakt aan de prachtige Hanzestad Hattem: natuur, cultuur, rust, ontspanning, maar desgewenst vele activiteiten, terrasje, lekkere restaurants en dat allemaal op loopafstand!

‘Waar ga jij heen deze dag?’

Bij de receptie van IJsseldelta Marina vind je het antwoord op deze vraag, maar ook antwoorden op vragen als: ‘Wat wil je doen vandaag?’, ‘Waar wil je eten vandaag?’ en ‘Waar vind ik onderdelen voor mijn camper?’ René en Marie-Sophie Jorna nemen graag de tijd voor je om deze vragen te beantwoorden.

IJsseldelta Marina is een prima uitvalsbasis voor alle typen camperaars. Of je nu houdt van wandelen, fietsen, bezoeken van musea of ontspannen zitten voor de camper, Hattem biedt het allemaal. Daarnaast bereik je na verblijf binnen slechts enkele minuten de volgende Hanzestad, de kop van Overijssel of de Veluwe.

De jachthaven van Hattem beschikt over 20 camperplaatsen met een eigen stroomaansluiting, een tappunt voor drinkwater, een gelegenheid voor het legen van het chemisch toilet en een verwarmd toiletgebouw. De vuilwatertank kun je legen bij het servicestation van De Jong Campers in Hattem. Uiteraard beschikt IJsseldelta Marina over een gratis WiFi netwerk en wordt u voorzien van allerhande toeristische informatie. Ook beschikt de jachthaven over een broodjesservice en kun je boodschappen aan boord laten bezorgen.

Het team van IJsseldelta Marina staat het gehele jaar voor u klaar!

Meer informatie vind je op www.ijsseldeltamarina.nl

IJsseldelta Marina
Geldersedijk 20
8051 ER  Hattem
06-54946078
info@ijsseldeltamarina.nl

laden kaart...
rabobank    triada