Jachthaven - IJsseldelta Marina

Address

Geldersedijk 20
8051 ER Hattem
Bezoek website
www.ijsseldeltamarina.nl

Social media

IJsseldelta Marina Hattem is prachtig gelegen in een uiterwaard van de IJssel en vastgeplakt aan de prachtige Hanzestad Hattem: natuur, cultuur, rust, ontspanning, maar desgewenst vele activiteiten, terrasje, lekkere restaurants en dat allemaal op loopafstand!

‘Waar vaar jij heen deze dag?’

Bij de receptie van IJsseldelta Marina vind je het antwoord op deze vraag, maar ook antwoorden op vragen als: ‘Wat wil je doen vandaag?’, ‘Waar wil je eten vandaag?’ en ‘Waar vind ik onderdelen voor mijn boot?’ René en Marie-Sophie Jorna nemen graag de tijd voor je om deze vragen te beantwoorden.

IJsseldelta Marina is een prima uitvalsbasis voor alle typen jachteigenaren. Of je nu houdt van wandelen, fietsen, bezoeken van musea of ontspannen zitten op het achterdek, Hattem biedt het allemaal. Daarnaast bereik je na het verblijf binnen slechts enkele minuten tot uren de volgende Hanzestad, de kop van Overijssel, de Randmeren of het IJsselmeer.

De jachthaven van Hattem beschikt over 240 ligplaatsen met allemaal een eigen vingersteiger, een eigen stroomaansluiting, voldoende drinkwatervoorzieningen en een verwarmd toiletgebouw. Uiteraard beschikt IJsseldelta Marina over een gratis WiFi netwerk en word je voorzien van allerhande toeristische informatie. Ook beschikt de jachthaven over een broodjesservice en kun je boodschappen aan boord laten bezorgen.

Het team van IJsseldelta Marina staat het gehele jaar voor je klaar!

Meer informatie vind je op www.ijsseldeltamarina.nl

IJsseldelta Marina
Geldersedijk 20
8051 ER  Hattem
06-54946078
info@ijsseldeltamarina.nl

laden kaart...
rabobank    triada