Berends & Slump

Address

Dorpsweg 20
8051 XV Hattem
Bezoek website
www.berends-slump.nl

Social media

‘Financiële dienstverlening’. Dat klinkt saai zeg. Mannen met stropdassen, driedelige krijtstreeppakken, dure en vooral grote kantoorpanden en het liefst zo moeilijk mogelijk communiceren zodat niemand er nog iets van begrijpt. Dat is toch een beetje het beeld wat de gemiddelde Nederlander heeft bij de branche waarin Berends & Slump ‘opereert’.

Heel eerlijk?! Dat beeld is niet onterecht. Maar, als het aan Berends & Slump ligt, wel achterhaald.

‘Adviseren zoals wij zelf geadviseerd zouden willen worden’, dat is namelijk, vanaf de oprichting in 2001, het principe waarop de adviseurs bij Berends & Slump werken en waar zij ook helemaal achterstaan. Helder, duidelijk en passend advies zonder moeilijk jargon maar gewoon in normaal Nederlands. Zodat je begrijpt wat je geadviseerd wordt.

Particulier of zakelijk, alles op één adres…

Of je nu als particulier financieel advies nodig hebt bij bijvoorbeeld de aankoop van een woning of als bedrijf omdat er een uitbreiding op stapel staat, Berends & Slump heeft voor al deze gebieden deskundige en gediplomeerde adviseurs rondlopen.

Berends & Slump adviseert dus op alle gebieden van je financiële huishouding. Dus alles onder één dak met een persoonlijk aanspreekpunt, makkelijk toch?

Kwaliteit die verrast

Dat bij Berends & Slump kwaliteit en kwalitatief goed advies hoog in vaandel staat blijkt eigenlijk uit alles. Neem bijvoorbeeld de website www.berends-slump.nl. Daar is een pagina speciaal voor de ervaringen die relaties van Berends & Slump hebben opgedaan met hun adviseur of schadebehandelaar. Hierbij is Berends & Slump dus geen slager die zijn eigen vlees keurt, maar zijn het de klanten die vertellen wat zij van Berends & Slump vinden.

Wil je meer informatie over, of een vrijblijvende afspraak met Berends & Slump bel dan 038 – 443 21 00 of kijk op www.berends-slump.nl. Het kantoor (Voor de Poort), vind je aan Dorpsweg 20.

laden kaart...
rabobank    triada