ABN AMRO

Address

Dorpsweg 2
8051 XV Hattem
Bezoek website
www.abnamro.nl

Social media

Het uitgangspunt van onze bank is het inspelen op de veranderende markt en dus op de eveneens veranderende behoeften van onze klanten. Daar vraagt deze tijd ook om. Een bank die handelt in de context en realiteit van nu, die de klant met open vizier tegemoet treedt, leert van zijn ervaringen en beseft dat niets belangrijker is dan optimale service.

Wij bieden onze particuliere en zakelijke klanten een volledig producten- en dienstenpakket aan. Wij bieden diepgaande financiële expertise, brede kennis van vele sectoren en een internationaal netwerk ten behoeve van nationale en internationale activiteiten.

'Een betere bank die bijdraagt aan een betere wereld', is niet alleen een mooie slogan. We zijn ervan overtuigd dat we een betere bank zijn als we ons samen met onze klanten en medewerkers inzetten voor een betere wereld. We zoeken naar duurzame oplossingen, investeringen en initiatieven zonder dat onze dienstverlening in het geding komt. Dat is een continu proces waarin wij onszelf voortdurend willen verbeteren.

Met de ABN AMRO Foundation geeft de bank invulling aan de maatschappelijke betrokkenheid van medewerkers, waar onze collega's zich als vrijwilliger inzetten voor de maatschappij.

Openingstijden

Maandag     10:00 - 18:00
Dinsdag       10:00 - 18:00
Woensdag   10:00 - 18:00
Donderdag  10:00 - 18:00
Vrijdag        10:00 - 18:00
Zaterdag     Gesloten
Zondag       Gesloten

 

laden kaart...
rabobank    triada