Moda Berry Men

Address

Kerkstraat 12-14
8051 GL Hattem
Bezoek website
www.janborstmode.nl

Social media

Moda Berry Men voor actuele en sprankelende mode.

Neem eens een kijkje bij Moda Berry Men aan de Kerkstraat 12-14 in Hattem. Hier vindt u de laatste trends voor mannen die casual, stoer en eigentijds gekleed willen gaan. Merken die u aantreft zijn onder andere Twinlife, PME Legend,  Lerros, No Excess, Petrol Industries, State of Art,  Blue Industry  en  Carter & Davis.

Het kopen van kleding is voor veel mannen niet hun hobby. Bij Moda Berry Men ervaart men een stuk beleving, waardoor het uitzoeken en passen van kleding een feestje wordt. U kunt ontspannen rondkijken en vrijblijvend kleding passen. In de etalage en in de winkel zelf ziet u voorbeelden van combinaties en als u toch nog twijfelt, staan de mode adviseuses voor u klaar. Met hun oog voor detail en stijl loopt u gegarandeerd de deur uit met een outfit waar u blij van wordt en bewondering mee oogst.

Moda Berry Men volgt de modetrends op de voet. Dit zie je terug in de nieuwste gadgets, de vormgeving van de winkel en het assortiment. Een mannenmodezaak in stijlvolle mode voor de moderne man.

Moda Berry Men
Kerkstraat 12-14
Hattem

laden kaart...
rabobank    triada