Blok Borduren

Address

Kerkstraat 5
8051 GJ Hattem
Bezoek website
www.blokborduren.nl

Social media

Een geborduurd babybadjasje, een gepersonaliseerd relatiegeschenk of een leuke souvenir van Hattem waar u écht iets aan heeft. Bij Blok Borduren vindt u een wereld aan cadeaus die u kunt laten borduren. Zo maakt u van een standaard badhanddoek, slabbetje of schort een speciaal geschenk. En het voordeel is: u kunt uw gepersonaliseerde cadeau laten borduren terwijl u wacht!

Blok Borduren is gevestigd in de Kerkstraat. Al sinds 1980 is de winkel specialist in computergestuurd borduren. Met teksten, afbeeldingen en motieven kunt u uw eigen persoonlijke cadeau laten maken. Het assortiment bestaat onder meer uit handdoeken, omslagdoekjes voor baby’s, badjasjes voor de allerkleinsten en ga zo maar door. Ook vindt u bij Blok Borduren diverse cadeaupakketten passend bij een thema, zoals het huwelijk, een geboorte, verjaardag en feestdagen. Stuk voor stuk geschenken waar u dankzij de borduurtechnieken uw eigen touch aan kunt geven.

Souvenirs van Hattem

Naast de mogelijkheid om zelf een product te laten borduren, beschikt Blok Borduren over talloze souvenirs van Hattem. Denk aan gastendoekjes met een opdruk van de Dijkpoort, de kerk of de molen. Een aandenken aan Hattem dat niet zomaar in de kast belandt, maar waar u echt iets aan heeft!

Eigen borduuratelier

Naast de winkel in het Hattemse centrum heeft Blok Borduren een groothandel met een eigen borduuratelier. Hier worden geborduurde bedrijfs- en promotiekleding en bedrukte relatiegeschenken in grotere oplagen verzorgd. Blok Borduren is er dus ook voor het bedrijfsleven en (sport)verenigingen. Kijk voor meer informatie hierover op www.blokborduren.nl.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Loop gerust binnen in de winkel aan de Kerkstraat 5 in Hattem en laat u inspireren en geheel vrijblijvend informeren.

Adresgegevens

Kerkstraat 5

8051 GJ Hattem

Telefoon: 038 – 444 32 08

Openingstijden

Ma – do: 09:00 – 18:00 uur

Vrij: 09:00 – 21:00 uur

Zaterdag: 09:00 – 17:00 uur

laden kaart...
rabobank    triada