Bruna

Address

Kerkstraat 35
8051 GK Hattem
Ma t/m do: 9:00 – 18:00
Vrij: 9:00 – 21:00
Zat: 9:00 - 17:00
Zondag gesloten
Bezoek website
www.bruna.nl

Social media

Maak kennis met Bruna Hattem. Een ruime en rolstoelvriendelijke winkel, midden in de winkelstraat van Hattem. De winkel is voorzien van een zeer compleet Bruna-assortiment. Van kantoorartikelen en speciale cadeautjes tot staatsloten en tabak. Opvallend is het grote aanbod tijdschriften en boeken. U vindt er maar liefst 1.000 titels aan tijdschriften en 6.000 titels aan boeken! Op zoek naar iets speciaals? Het team - bestaande uit Wim, Elly en Ellen - adviseert u graag over boeken, agenda’s, kalenders en kantoor- en cadeau-artikelen.

Kaarten, cadeau-artikelen en meer
Daarnaast beschikt Bruna Hattem over een extra grote collectie wenskaarten. Uiteraard voorzien van vele exemplaren met ‘Groetjes uit Hattem’. Opvallend detail: midden in de winkel staat een grote wand met diverse cadeaukaarten. Van kleding- en dinerbonnen tot verschillende arrangementen voor een weekendje weg of een compleet verzorgde dag. Keuze genoeg! En ook aan de kinderen is gedacht. Achterin de winkel vindt u diverse boeken en cadeauartikelen voor de allerkleinsten.

ING-loket en postkantoor
Bij Bruna Hattem kunt u daarnaast terecht voor post- en bankzaken. Bij het ING-servicepunt kunt u onder andere geld opnemen en geld storten in een veilige omgeving. Alle postzaken regelt u bij de PostNL-balie. Het is bovendien mogelijk om een eigen postbus te openen.

Bruna Zakelijk
Voor ondernemers is er verder Bruna Zakelijk. Via hun eigen account kunnen zij online hun kantoorartikelen bestellen. Voor 19:00 uur besteld, is de volgende dag bezorgd. Thuis, op kantoor of bij Bruna Hattem.

Kortom, Bruna is de ideale winkel voor jong en oud. Loop eens binnen en laat u adviseren.

Contactgegevens
Bruna Hattem
Kerkstraat 35
8051 GK Hattem
038 – 4441292
brunahattem@planet.nl

laden kaart...
rabobank    triada