Veltkamp & Stam Makelarij

Address

Kruisstraat 7
8051 GD Hattem
Bezoek website
www.veltkampenstam.nl

Social media

Wie is dé enthousiaste makelaar van Hattem, Zwolle en omgeving?

Veltkamp & Stam Makelarij is dé enthousiaste makelaar met jarenlange ervaring en expertise in Hattem, Zwolle en omgeving. Het jonge en dynamische team bestaat uit 2 gecertificeerde makelaars en 2 binnendienstmedewerkers. Hiermee bent u altijd verzekerd van goed en deskundig advies!
Het doel van Veltkamp & Stam? U zo goed mogelijk begeleiden en adviseren om samen tot een succesvol resultaat te komen; tevreden klanten is waar het team van Veltkamp & Stam enthousiast van wordt!

Vanuit de vestiging in de Hanzestad Hattem zijn de medewerkers van Veltkamp & Stam u graag van dienst bij de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning. De vestiging in Hattem bevindt zich in een historisch pand middenin de binnenstad.
Door de optimale bezetting is er altijd een makelaar beschikbaar, administratieve ondersteuning verzekert en optimale bereikbaarheid gegarandeerd. Kortom een goed team dat staat voor betrokkenheid, professionaliteit en persoonlijke begeleiding.

De diensten van Veltkamp & Stam makelarij

De makelaars houden zich bezig met de zaken die ze leuk vinden en waar ze verstand van hebben: makelen en taxeren. Hun vak bestaat uit het adviseren, taxeren en bemiddelen bij aan- en verkoop of verhuur van woningen, bouwgrond en winkel- en bedrijfspanden. Dat doen ze in een gebied dat ze goed kennen: Hattem, Zwolle, Wapenveld, Heerde en nabije omgeving.

http://www.veltkampenstam.nl/

laden kaart...
rabobank    triada